MENIU

Steaua va juca în deplasare în echipament de culoare ALBA

Steaua
Steaua in alb
<p>Echipament Steaua</p>
<p>Echipament Steaua</p>

Jucătorii echipei Steaua vor evolua într-un echipament nou de culoare albă, la meciurile din deplasare, designul fiind inspirat din echipamentul folosit în 1986, când formaţia stelistă a câştigat Cupa Campionilor Europeni, a anunţat vicecampioana României pe pagina de Facebook.

"Designul noului echipament este inspirat de echipamentul folosit în anul 1986 la cel mai important moment din istoria clubului.

În mai 1986, FC Steaua Bucureşti devenea prima echipa din Estul Europei care a câştigat cel mai important trofeu de club, reuşind să învingă la Sevilla mult mai titrata echipa FC Barcelona. Pentru a celebra 30 de ani de la această reuşită, noul echipament de joc pentru meciurile desfăşurate în deplasare a fost inspirat de designul echipamentului folosit de echipa în meciul care i-a adus titlul de campioană europeană", a anunţat gruparea stelistă pe Facebook.

Noul echipament este de culoare albă, cu detalii de culoare roşie. Părţile laterale ale echipamentului au o dungă de culoare roşie care se întinde pe toată lungimea tricoului şi a şortului. Dungile laterale expandează, atunci când jucătorul se află în mişcare, pentru a oferi o ventilaţie îmbunătăţită şi pentru a dezvălui inserţii de culoare albastră care sunt poziţionate dedesubt.

Jambierele sunt de culoare roşie şi prezintă un grafic de culoare albastră în zona gambelor.

Steaua a evoluat în ultimele două sezoane, în deplasare, în echipament de culoare galbenă.

Primul meci la care jucătorii stelişti vor îmbrăca noul echipament este finala Cupei Ligii, cu echipa Concordia Chiajna, programat în această seară, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, potrivit News.ro.

Mai multe articole despre:
null