MENIU

STB: Circulaţia mai multor tramvaie şi troleibuze, blocată sâmbătă dimineaţă - UPDATE

STB: Circulaţia mai multor tramvaie şi troleibuze, blocată

În toată Capitala sunt probleme privind circulaţia mijloacelor de transport, din cauza crengilor şi a copacilor căzuţi pe carosabil şi pe reţeaua de contact a tramvaielor şi troleibuzelor, informează reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti pe pagina de Twitter.

UPDATE 11.30: Circulaţia tramvaielor liniei 41, la Piaţa Crângaşi, a fost reluată, precum şi cea a tramvaielor liniilor 16 şi 21, la Sf. Gheorghe, dar sunt în continuare linii de tramvaie şi troleibuze blocate, informează Societatea de Transport Bucureşti pe Twitter.

Astfel, pe bd.Mărăşeşti / Dimitrie Pompei circulaţia tramvaielor liniilor 23 şi 27 este blocată din cauza unui fir de contact rupt, la fel ca şi la Bucur Obor, unde este blocată circulaţia tramvaielor liniilor 1, 34 şi 46.

Pe Bd. Ferdinand, troleibuzele liniilor 69 şi 85 sunt blocate din cauza unui copac căzut pe reţeaua de contact.

UPDATE: Potrivit acestora, la Piaţa Crângaşi, linia tramvaiului 41 este blocată din cauza unui cablu căzut pe reţeaua de contact, iar la capăt de linie Ghencea, în bucla de întoarcere, este un copac căzut, linia 47 de tramvaie fiind blocată.

Pe bd.Dimitrie Pompei sunt mai multe crengi lăsate pe reţeaua de contact şi un copac căzut. Tramvaiele liniilor 16 şi 36 întorc la Lacul Tei.

Pe de altă parte, STB anunţă că în jurul orei 9:40 pe Şos. Giurgiului /str. Luica, s-a reluat circulaţia cu tramvaiele liniilor 7, 11 şi 25.

Circulaţia tramvaielor liniilor 7, 11, 25, 16 şi 21, precum şi a troleibuzelor 70,79, 86 şi 90 era blocată sâmbătă dimineaţa din cauza unor avarii produse de vremea nefavorabilă, conform informaţiilor publicate de Societatea de Transport Bucureşti pe pagina sa de Twitter.

Potrivit sursei citate, pe Şos.Giurgiului /Luica, tramvaiele liniilor 7, 11 şi 25 sunt blocate din cauza unui cablu căzut pe reţeaua de contact, iar la Sf. Gheorghe, tramvaiele liniilor 16 şi 21 sunt blocate din cauza unei crengi căzute pe reţeaua de contact.

De asemenea, pe str. Vatra Luminoasă, troleibuzele liniilor 70,79,86 şi 90 sunt blocate din cauza firului de contact îngheţat.

Mai multe articole despre:
tramvai troleibuz circulaţie blocată