MENIU

Jean-Luc Picard se întoarce. Patrick Stewart va juca într-o nouă serie Star Trek

Patric Stewart - Jean-Luc Picard, în Star Trek

Star Trek. Patrick Stewart se întoarce într-o nouă serie Star Trek, în rolul carismaticului căpitan Jean-Luc Picard cunoscut din Star Trek - The Next Generation.

Zvonurile apărute în urmă cu câteva luni au fost confirmate chiar de Patrick Stewart, la o convenție Star Trek din Las Vegas.

Jean-Luc Picard, căpitanul navei Enterprise din seria Star Trek - The Next Generation, revine, spre bucuria zecilor de milioane de fani ai francizei.

Noua serie nu va fi o continuare a Star Trek - The Next Generation, ci va explora un nou capitol din viața lui Jean-Luc Picard.

Detalii despre serial, care va fi produs și difuzat de CBS - titlul, numărul de episoade, data premierei - vor fi comunicate într-un viitor apropiat.

Star Trek: The Next Generation a avut șapte sezoane și peste 170 de episoade și a câștigat numeroase premii, inclusiv 19 premii Emmy.

Stewart a jucat ulterior în mai multe filme de lung metraj inspirate din universul Star Trek: The Next Generation.

Acțiunea serialului Star Trek: Generația următoare se petrece la 85 de ani după marile aventuri ale căpitanului James T. Kirk

Star Trek: Generația următoare a avut cel mai mare rating dintre toate cele șase serii și a fost serialul de televiziune numărul 1 pe durata ultimilor ani de difuzare. A fost singurul serial Star Trek nominalizat pentru un premiu Emmy la categoria "Cel mai bun serial dramatic" pentru ultimul sezon din anul 1994. Datorită popularității pe care a avut-o, Generația următoare este văzută ca Generația de aur a Star Trek-ului creat de Gene Roddenberry, notează Wikipedia.

Televiziunea română a difuzat începând cu toamna anului 1993, în cadrul emisiunii Stiință și imaginație, toate episoadele acestei serii.