MENIU

Soțul unei consiliere USR din Timiș, filmat când bate un adolescent. Consiliera a intervenit de partea agresorului

Momentul agresiunii dintre sotul consilierei asi adolescent. Foto: Opinia Timișoarei

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost agresat joi, 23 martie, în comuna Orţişoara din județul Timiș, de către soțul unei consiliere locale a USR, pe nume Mirela Pop, în urma unui conflict cu copilul lor. Conform raportului, femeia a intervenit și ea în scandal. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, iar bărbatul a fost reținut.

Barbatul l-a lovit cu palma peste cap cu o furie deosebită. În timpul incidentului, Mirela Pop, consilier local USR în Orţişoara, soția agresorului, a intervenit de partea agresorului, oprindu-se să-l bruscheze și ea pe băiat.

Întreaga agresiune a fost înregistrată pe video și publicată de presa locală. În imagini, se poate vedea cum bărbatul îl lovește pe copil cu palma peste cap. la un moment dat, soția bărbatului, Mirela Pop, intervine și ea, bruscându-l și ea pe adolescent. Tatăl băiatului agresat a sunat ulterior la numărul de urgență 112 pentru a denunța agresiunea.

„La data de 23.03.2023, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a fost agresat fizic de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, în timp ce se aflau pe o strada din localitatea Seceani.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul secției fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”.

Polițiștii administrează probatoriul în cauză, cercetarea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

După incident, bărbatul a fost reținut timp de 24 de ore și dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Pe rețelele sociale, localnicii din Orţişoara au cerut socoteală consilierei USR pentru cele întâmplate și chiar i-au cerut public să își prezinte demisia.

Mai multe articole despre:
usr consiliera timis agresiune