MENIU

Sorin Oprescu, readus în arest, după ce fusese transportat de urgență la spital

<p>Sorin Oprescu</p>

Sorin Oprescu a fost dus, luni seară, la un spital din Capitală, la recomandarea medicului care se ocupă de persoanele aflate în arest preventiv. Primarul suspendat al Capitalei a fost suspectat de probleme cardiologice. După un control medical, Sorin Oprescu a fost trimis din nou la arest. Avocatul lui Oprescu a declarat prin telefon la Realitatea TV că nu ştia că clientul lui este la spital şi va face cercetări dacă a fost readus în arest.

"Referitor la starea de sănătate încă facem cercetări. Am aflat întâmplător că este la spital. Mi s-a comunicat că nu se poate face această întrevedere deoarece la 17.10 mi s-a spus că a fost dus la unul din spitalele din Capitală.
Nu vă pot confirma la ce spital a fost dus. Este cert că vizează o urgenţă ca urmare a unor probleme de sănătate. Mi s-a comunicat de la arestul central că este o urgenţă", a spus Viorel Mocanu, avocatul lui Sorin Oprescu.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAXSorin Oprescu a fost dus la Spitalul ”Sfântul Ioan” pentru că acuza dureri în piept, supecându-se un infarct. El a fost suspus unor investigaţii medicale, eliminându-se suspiciunea, apoi a fost readus în arestul Capitalei, au mai spus sursele citate.

Primarul suspendat al Capitalei ar fi fost transportat la spital cu maşina unităţii de detenţie, iar după o scurtă evaluare medicală a fost readus în Arestul Poliţiei Capitalei.

Curtea de Apel: Arestarea lui Oprescu, necesară pentru a nu-i da posibilitatea să ascundă probe

Alexandru Chiciu, avocatul primarului, declara, întrebat despre problemele de sănătate ale primarului şi dacă acestuia i s-a făcut rău la Tribunalul Bucureşti, în noaptea arestării sale, că primarul este dependent de insulină şi are probleme de sănătate care sunt deja de notorietate, însă apărarea nu doreşte să invoce problemele medicale, aceasta fiind ”dorinţa lui Sorin Oprescu”.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv în 6 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care îl acuză de luare de mită.

Mai multe articole despre:
null