MENIU

Sorin Cîmpeanu, despre petrecerea vloggerului Selly: „E regretabil ceea ce s-a întâmplat, eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii”

Sorin Cimpeanu/cont oficial Facebook

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a vorbit, la un post de televiziune, despre petrecerea vloggerului Selly, spunând că este „regretabil ce s-a întâmplat”. De asemenea, demnitarul a afirmat că respectivul eveniment este în „contradicție flagrantă” cu alte acțiuni foarte responsabile ale influencerului.

Sorin Cîmpeanu: „E regretabil ceea ce s-a întâmplat, eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut și alte acțiuni, foarte responsabile, care intră în contradicție flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut și bune, și rele, și responsabile, și non-responsabile”.

Ministrul a luat în calcul și factorul mediatic în cazul lui Andrei Șelaru (Selly), menționând și atitudinile constructive dovedite de acesta anterior. 

Sorin Cîmpeanu: „Ca om de media, știți foarte bine câtă putere are un influencer la acest nivel. Cu siguranță da, există pericolul. După cum există și șansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în mai multe rânduri din partea lui”.

Selly (vloggerul Andrei Șelaru) a fost amendat pentru organizarea unei petreceri ilegale în plină pandemie. El și-a sărbătorit ziua de naștere cu mai mulți maneliști cunoscuți. Influencerul este renumit și pentru faptul că a fost foarte vocal pe teme precum reformarea sistemului de educație din România.

Mai multe articole despre:
cimpeanu Selly