MENIU

Sorin Cîmpeanu, anunț despre recuperarea materiei pierdute: „Voi propune ca programul de ore remediale să aibă loc și pe parcursul anului viitor”

Ministrul Educației - Sorin Câmpeanu

Sorin Cîmpeanu - ministrul Educației a declarat, duminică, la un post TV, că va propune ca programul de ore remediale să aibă loc și pe întreg parcursul anului viitor deoarece pierderile generate de pandemie sunt mari.

„Programul de ore remediale, programul prin care elevii, circa 250.000 de elevi deja înscriși, derulează ore de pregătire remedială, de recuperare, este în curs. Se derulează pe acest semestru, pe semestrul curent, și vom face propunerea săptămâna viitoare ca acest program de ore remediale să aibă loc și pe întreg parcursul anului viitor, pentru că pierderile generate de pandemie sunt mari și foarte mari.

Mai mult decât atât, printr-un ordin de ministru, am făcut posibilă derularea acestor ore remediale chiar și pe perioada vacanței de primăvară, având în vedere faptul că orele remediale se organizează cu grupe mici, de 10-12 elevi, deci n-ar fi probleme majore din perspectiva protecției sanitare, riscul de distanțare și alte asemenea”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Mai multe articole despre:
sorin cimpeanu materii ore remediale