MENIU

SomProduct – promotie uriasa – Perne si saltele la preturi excelente

Somproduct este un magazine online specializat in saltele, decoratiuni, dormitoare, mobila, birouri si multe accesorii necesare pentru casa. Acum, ei au o promotie speciala cu reduceri.

Somproduct – Puteti consulta promotia speciala a magazinului online AICI.

Cei de la Somproduct desfasoara o campanie ampla de reduceri pentru mai multe produse de mare calitate necesare pentru casa voastra. Noi am ales astazi sa va prezentam doar doua dintre produsele aflate la promotie care noua ne-au atras atentia prin calitate si pret.

Somproduct – Perne Memory Anatomice

Promotia de Summer Sale de la Somproduct cuprinde si setul cu 2 perne Memory Anatomice ce au o reducere foarte mare.

Pentru a intelege mai bine de ce sunt atat de importante aceste perne Memory Anatomice de la Somproduct, trebuie sa va spunem cateva detalii despre produs: pernele ajuta la un somn odihnitor si sunt fabricate inca din annul 1995, ele fiind imbunatatite constant de catre cei de la SomProduct.

Fiecare material folosit in fabricarea pernelor a fost atent ales, testat, iar imbinarea celor mai bune materiale garanteaza un somn placut si odihnitor.

Compozitia este una ultra elastic si este asigurata de spuma 100% Memory Foam care mentine pozitia corecta a coloanei in timpul somnului. Forma anatomica a pernelor asigura eliminarea tensiunii din zona cervicala.

Oferta pentru acest set de 2 perne poate fi gasita AICI.

SomProduct – Saltea super-ortopedica cu arcuri Supreme 27cm

O alta oferta foarte avantajoasa care ne-a atras atentia de la SomProduct este cea pentru salteaua super-ortopedica cu arcuri Supreme de 27cm. Pentru aceasta saltea exista si o surpriza, husa de protective vine drept cadou bonus.

Arcurile saltelei sunt de tip Bonell si asigura o sustinere ideala indifferent de modul in care dormi petru un somn mai odihnitor si revigorant. Saltelele pe arcuri asigura aerisire perfecta, astfel materialele respire si previn umezeala. Grosimea arcurilor este de 2.4 mm si salteaua are proprietati ortopedice, asigura pozitie dreapta a coloanei vertebrale pe tot timpul somnului. Salteaua e prevazuta cu o fata de vara si una de iarna.

Partea inedita la achizitionarea unei saltele de acest tip de la SomProduct consta in faptul ca exista optiunea de preluare a saltelei vechi, 50 de lei reducere la saltea in cazul in care aceasta e achizitionata impreuna cu o lenjerie de pat si disponibilitatea unor modalitati de plata diverse: plata ramburs, cu cardul, paypal sau chiar cu ordin de plata sau in 12 rate egale fara dobanda. Oferta completa poate fi gasita AICI.

 

Mai multe articole despre:
somproduct