MENIU

Soluţia pentru criza paşapoartelor, în Capitală: cetăţeni plimbaţi cu maşini MAI, între Pipera-Amzei

Soluţie demnă de cascadorii râsului în criza paşapoartelor. Bucureştenii care vor paşapoarte electronice vor fi mutaţi de la sediul din Pipera în cel din Piaţa Amzei. Transportul acestora se face cu maşina instituţiei. Măsura vine în contextul în care ministrul de Interne, Carmen Dan a cerut ca azi să se ia o măsură pentru aglomeraţie.

Vară de vară, de ani de zile, sunt cozi la paşapoarte şi, de fiecare dată, miniştrii, aşa, pe final de perioadă de concedii, vin cu promisiuni, care, la fel ca orice minune, durează doar 3 zile. Deşi situaţia se repetă de cel puţin 5 ani, decidenţii au făcut ce au ştiut mai bine: au continuat ani la rând să-i sfideze şi să-i umilească pe cei pe care ar fi trebuit să-i slujească: cetăţenii. 

Odată cu haosul din acest sezon, ministrul Carmen Dan i-a chemat pe directorii Direcţiei de Paşapoarte şi Serviciului de Permise şi Certificate de Înmatriculare, precum şi pe prefect. Motivul? Pe ministru l-a deranjat doar aglomeraţia din zilele de 14 şi 15 august.

Dacă şi dumneavoastră sunteţi prinşi în blocajul birocratic de la serviciul de paşapoarte ne puteţi scrie şi trimite mesaje pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe aplicaţia WhatsApp, la numărul 0732 333 108. Imaginile şi experienţa prin care treceţi vor fi difuzate în jurnalele Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
0 măsuri guvern criză decizii soluţie pasapoartelor