MENIU

Șoferul care a produs accidentul cu 5 victime de la Horpaz, fiul unui cunoscut medic ieșean. Acesta se urcase băut la volan

Radu Norocea/ Foto: Facebook

Șoferul care se afla la volanul bolidului Mercedes care a izbit o autoutilitară și un autoturism parcate lângă Hotel Capitol din Horpaz, în urma căruia cinci persoane au fost rănite, este fiul unui cunoscut doctor ieșean. Poliția susține că acesta era băut. 

Accidentul petrecut vineri dimineață, în jurul orei 5:00, în urma căruia 5 tineri cu vârste între 19 și 22 de ani au ajuns la spital a fost produs de este Radu Norocea, fiul doctorului Norocea. Aceasta este patronul unei firme de taximetrie.

Poliția susține că acesta era băut în momentul producerii accidentului, scrie Ziarul de Iași.

"La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs la ieșirea din municipiul Iași. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism și două autovehicule parcate, iar în urma impactului 4 persoane din autoturism au fost rănite. În urma testării șoferului autoturismului, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate", au precizat reprezentanții Poliției Iași.

 

Mai multe articole despre:
iasi accident iasi accident horpaz horpaz