MENIU

Șoferița care a omorât 4 oameni, ARESTATĂ PREVENTIV pentru 30 de zile

Șoferița din Iași care a omorât 4 muncitori, izbindu-i în plin și cu mare viteză, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia este cercetată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. Alte 4 persoane rănite în teribilul accident sunt în stare gravă la spital.  Potrivit relatărilor, femeia ar fi ieșit "la o bere", cu prietenele, chiar dupĂ tragedia pe care a provocat-o, anunță Realitatea Plus

Între timp, în presa locală au apărut și imagini de pe camerele de supraveghere care demonstrează viteaza nepermis de mare cu care circula femeia, mai ales că se afla și sub influența alcoolului.

După ce a fost scoasă cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii Alfa Romeo, șoferița a fost transportată la spital, apoi a plecat. A fost găsită de către poliţişti, după multe ore de căutări, într-un centru comercial, potrivit Ziarul de Iași. 

 

Potrivit filmărilor, mașina condusă de femeia a atins aproape 160 km/h pe unele porțiuni. Într-o curbă, bolidul a lovit bordura, apoi s-a izbit de colțul unei case și a ricoșat într-un grup de muncitori care făceau reparații stradale. 4 oameni au murit, iar alți 4 au fost grav răniți. Singurul care a scăpat nevătămat a fost șoferul unui vehicul de intervenții, care nu se afla în grupul respectiv.