MENIU

Şoferiţa a intrat într-un copac, după ce soţul ei a înjunghiat-o. Patru victime, la spital

Incident şocant petrecut la Iaşi după ce o tânără mama a intrat cu maşină într-un copac. Iniţial se credea că este vorba despre un simplu accident rutier, dar oamenii legii au schimbat datele problemei. Acum poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a afla adevărul, scrie BZI.ro.

Doi copii şi doi adulţi au ajuns ieri la spital în urmă unui accident rutier petrecut pe rază judeţului Iaşi. O femeie în vârstă de 33 de ani se află la volan, iar în comuna Mogosesti această a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac. În maşină se aflau doi copii minori şi tatăl acestora. Martorii accidentului au sunat imediat la numărul de urgenţe 112 şi au cerut ajutor. La faţă locului au intervenit de urgenţă două echipaje de la Ambulanţă şi poliţiştii de la Biroul Rutier Iaşi.

"Am fost solicitaţi printr-un apel la 112, efectuat la ora 14:07, să intervenim la un accident rutier cu patru victime în localitatea Mogosesti. S-au dirijat două echipaje medicale tip B2 cu asistent, care la locul solicitării au găsit patru victime, doi copii şi doi adulţi. Un copil de 10 ani prezenţa traumatism abdominal şi traumatism de coloana vertebrală, iar al doilea minor, în vârstă de 14 ani, avea o plagă contuză frontală. Totodată, şoferul, o femeie de 33 de ani, prezenţa traumatism toracic şi plăgi înţepate de cuţit la antebraţul drept, iar un bărbat de 40 de ani o posibilă fractură. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, un echipaj a preluat cei doi copii şi mama pentru transportarea la secţia UPU a Spitalului de Copii «Sfânta Maria» din Iaşi, iar bărbatul a fost preluat de celălalt echipaj şi transportat la Spitalul «Sfântul Spiridon» pentru investigaţii de specialitate", a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

La spital medicii au stabilit că femeia nu fusese însă înţepată cu un cuţit, cel mai probabil urmele de pe antebraţ au apărut în urmă impactului. Totuşi femeia ar fi fost agresată.

Clipe de coşmar

Minorii au trecut prin clipe terifiante şi au asistat la scandalul iscat între părinţi. Cei doi adulţi veneau de la Mogosesti către Iaşi la un notar pentru a semna un acord de custodie. Tânăra lucrează în Italia şi a venit în ţară pentru a-şi lua copii. La un moment dat bărbatul a spus că şi-a uitat buletinul acasă. Atunci tânăra a întors maşină, iar scandalul a început.

Între cei doi adulţi există un conflict mai vechi. Bărbatul stătea pe bancheta din spate, iar în timp ce femeia conducea acesta ar fi scos un obiect ascuţit şi a vrut să-i taie părul. Probabil că de frică mama copiilor a pierdut controlul volanului. Autoturismul marca VW Polo pe care îl conducea a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, dar în orice moment s-ar fi putut produce o nouă tragedie pe şoselele din judeţ. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz şi fac cercetari.

"Poliţiştii au fost informaţi că pe rază localităţii Mogosesti s-a produs un accident rutier cu victime. În cauza s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi (IPJ).

Medicii au anunţat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi şi cel mai probabil se va demara încă o anchetă.

Mai multe articole despre:
accident Iaşi şoferiţă mogoşeşti