MENIU

Soferii nu mai au voie sa atinga telefonul cand sunt la volan – eMAG are hands free la preturi mici

eMAG are o multime de oferte pentru accesorii care ii pot ajuta pe soferi sa foloaseasca functiile telefonului fara sa-l atinga, pentru a respecta legea.

eMAG – Lista tuturor accesoriilor pentru telefonul mobil care te pot ajuta cand conduci poate fi consultata ACCESAND URMATORUL LINK.

Pentru cei care nu au aflat inca, incepand de sambata, 12 octombrie, se schimba legislatia rutiera privind utilizarea telefonului mobil la volan. Nu era nici pana acum legal acest lucru, insa acum regulile devin mai dure.

Cu toate astea, exista suficiente accesorii pe care le puteti comanda de pe eMAG pentru a putea utiliza telefonul in mod legal atunci cand sunteti la volan. Dispozitivele hands free sunt foarte ieftine si va ajuta sa va concentrati mai mult la volan decat la utilizarea telefonului.

eMAG – Ce patesti daca nu folosesti Hands Free

Noul act normativ care intra in vigoare de sambata reglementeaza amenzile cuprinse intre 580 de lei si 725 dar si patru puncte de penalizare. Asta doar in cazul in care sunteti surprins utilizand in orice fel telefonul mobil.

Mai interesant e ca daca incalcati o regula de circulatie in timp ce manuiti telefonul mobil, riscati si suspendare dreptului de a conduce o masina timp de 30 de zile.

Regula nu se aplica doar soferilor ci si celorlalti participanti la trafic cum ar fi biciclisti, conducator de caruta sau utilizator de trotineta. Amenzile pentru ei sunt chiar mai mari, intre 870 de lei si 1160.

In prezent amenzile pentru acest lucru sunt mult mai mici, de doar 435 de lei si doua puncte de penalizare.

Evident si politia a facut specificarea ca telefonul mobil poate fi folosit chiar si in timpul conducerii masinii dara se foloseste un dispozitiv de tip ‚maini libere’ sau hands free in engleza, dispozitiv pe care il gasiti la preturi extrem de avantajoase la eMAG, de exemplu.

eMAG – Suportul de telefon mobil nu te salveaza de amenda

La eMAG gasiti si o multime de suporturi pentru telefoanele mobile prinse in bordul masinii. Aveti voie sa le folositi, sunt foarte utile daca folositi telefonul pe post de GPS, insa nu aveti voie sa butonati telefonul in timp ce conduceti.

Daca va surprinde un politist in timp ce faceti asta, riscati amenzile pe care vi le-am insirat mai sus in articol. Legea prevede urmatorul articol: ‚Este interzisa folosirea cu mainile in orice mod a telefonului mobil’.

Mai multe articole despre:
null