MENIU

Șofer taxat de 70 de ori pentru o oră de parcare! Unde s-a întâmplat asta

Mașini parcate - imagine cu notă sugestivă

Un bărbat din Craiova a parcat mașina timp de o oră în centrul orașului și a avut parte de o adevărată surpriză. A fost taxat de 70 de ori. I s-au cerut astfel, aproximativ 170 de lei pentru doar o oră, relatează Realitatea PLUS. 

Situație incredibilă prin care a trecut un bărbat din Craiova. Omul a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută după ce a parcat maşina în centrul oraşului, și asta pentru că, pentru o oră de parcare, a plătit de 70 de ori.

Ei bine, se pare că bărbatul a ajuns în această situație din cauza unei erori de sistem, care i-a „umflat“ factura de telefonie mobilă cu 35 de euro.

Întâmplarea a avut loc în luna iunie a acestui an, iar de atunci și până acum bărbatul nu a reuşit încă să îşi recupereze banii.

„Pe 22 iunie am mers în centrul Craiovei, în zona English Park, şi am parcat acolo. Am trimis mesaj pentru o oră de parcare şi a fost totul în regulă. Apoi am mers la un local din apropiere şi deoarece aproape trecuse o oră, am mai trimis încă un mesaj pentru o altă oră de parcare. În momentul în care am trimis mesajul mi-a apărut o eroare şi îmi spunea că mesajul nu a fost trimis. Am mai încercat încă o dată să îl trimit şi îmi arăta aceeaşi eroare. În final am decis să plec spre maşină pentru că dacă am văzut că nu se trimit mesajele am zis că nu vreau să risc amenda. Când am ajuns în maşină au început să curgă mesajele. Au fost 70 de mesaje care au venit unul după altul. Iniţial am crezut că este o eroare. Însă, a doua zi am verificat în cont şi fusesem taxat pentru toate cele 70 de mesaje. În total, 35 de euro cost suplimentar“, a declarat bărbatul, citat de Gazeta de Sud.

Primăria promite că banii vor fi restituiţi banii

Craioveanul a încercat să rezolve problema cu operatorul de telefonie mobilă, însă în zadar. Acum are de plată o factură cu un cost suplimentar de 35 de euro.