MENIU

Șofer de taxi, depistat la volan după ce a consumat 7 substanțe interzise! Acuzații halucinante aduse polițiștilor rutieri

Taxi

Un banal control în trafic a scos la iveală o situație absolut șocantă! Șoferul unui taxi din Baia Mare a ieșit pozitiv la nu mai puțin de 7 substanțe interzise. 

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 28 ianuarie, după ce un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare l-a somat pe șoferul de taxi în vârstă de 38 de ani să oprească ca urmare a unei acțiuni de control în trafic. Acesta a fost verificat atat cu alcooltestul, cât și cu aparatul drugtest și nu mică le-a fost urimrea polițiștilor să constate că bărbatul a ieșit pozitiv la 7 substanțe interzise, relatează Ziare.com.

Bărbatul a negat că ar fi consumat substanțe interzise. Mai mult, el i-a acuzat pe polițiști că ar fi corupți și că ar pregăti testele așa încât acestea să indice rezultate pozitive.

Șoferul a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare unde i s-au recoltat probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive, informează poliția.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mai multe articole despre:
sofer taxi droguri substante interzise baia mare