MENIU

În timp ce mama își filma bebelușii drăgălași, fiul ei de 5 ani se sufoca la spatele său

Nicky și Nate Walla din SUA au șapte copii. Ei nu se plâng de greutățile, pe care le întâmpină, chiar dacă recunosc că pur și simplu nu au timp să observe cum cresc copiii lor. De aceea, cu 13 ani în urmă ei au hotărât să înregistreze momentele valoroase cu ajutorul unei camere video. Însă, pe lângă acestea, camera a salvat și ceva îngrozitor.

Gemenii lor abia învățaseră să meargă. Fericita mămică filma cum ei se jucau și râdeau mulțumiți. Într-un oarecare moment femeia a auzit niște sunete scurte — cineva a uitat să pună la loc receptorul telefonului. Luând camera video cu ea, Nicky s-a întors și a văzut ceva ce a determinat-o să strige îngrozită.

Gavin, fiul ei de 5 ani, atârna fără viață lângă geam. Sfoara, care reglează înălțimea jaluzelelor, era înfășurată strâns în jurul gâtului lui. Degetele picioarelor lui abia de ajungeau până la podea, iar mâinile erau nemișcate, fără viață. Mama a scăpat camera video din mână și a strigat: "Gavin! Gavin!"

Auzind țipetele soției sale, în cameră a intrat repede Nate. Părinții au chemat îndată ambulanța. "El aproape s-a sufocat! Este deja cianotic!" — striga Nicky. Între timp tatăl încerca să-și reîntoarcă băiețelul la viață. "Respiri?" — continua el să repete.

Brusc Gavin a început să tușească. Acela a fost cel mai fericit moment din viața lui Nicky și a lui Nate. Micuțul a început să plângă. El a rămas în viață. A fost foarte norocos.

Sursa: perfectmedia.tv

Mai multe articole despre:
copil bebeluş fotografie jaluzele