MENIU

ŞOCANT Cine sunt poliţiştii violatori: unul dintre ei este cel care a LOVIT un biciclist şi a fugit

Adrian Şerban, unul dintre poliţiştii violatori

Unul dintre cei doi poliţişti al IPJ Călăraşi, care au violat o minoră de 15 ani dată dispărută dintr-un centru de plasament, este acelaşi care, în urmă cu trei săptămâni, a lovit cu maşina poliţiei un biciclist şi a fugit de la locul accidentului.

Şerban Adrian este unul dintre poliţiştii care au violat o minoră de 15 ani, care fugise dintr-un centru de amplasament şi pe care, cei doi, o căutau să o conducă înapoi.

Acesta este cunoscut românilor după ce un filmuleţ, în care este protagonist, a fost posta pe reţeaua de socializarea Facebook, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Videoclipul îl arată pe Şerban Adrian, aflat la volanul maşinii de serviciu, loveşte un biclist şi, după ce s-a asigurat că acesta a putut să se ridice, s-a urcat înapoi în autovehicul şi a fugit de la locul accidentului.

Filmuleţul, care a strâns peste 140.000 de vizualizări şi care a fost distribuit de peste 2.200 de ori, poate fi urmărit aici.

Celălalt violator se numeşte Florin Daniel Dumitru, al cărui cont de Facebook ar fi plin de fotografii cu el ţinând băuturi alcoolice în braţe, potrivit unor surse. Acesta şi-a închis contul la scurt timp după ce a fost reţinut de procurori.

Adrian Şerban şi, colegul său de la IPJ Călăraşi, Florin Daniel Dumitru, sunt acuzaţi că ar fi violat o minoră de 15 ani, pe care o căutau după ce tânăra fugise de la centru de plasament în care era instituţionalizată.

Cei doi au dus-o pe un câmp şi au profitat de vulnerabilitatea fetei. Incidentul a fost surprins de un cioban din zonă, care a apelat imediat serviciul de urgenţă 112.

Adrian Şerban şi Florin Daniel Dumitru au demisionat aseară, chiar înainte să fie trecuţi în rezervă. Aceştia vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.