MENIU

ŞOCANT - Bătaie în toată regula între poliţişti şi rromi

A vrut să-şi omoare în bătaie musafirul, care nu mai voia să plece din casă

Scandal urias in fata sectiei de politie din Caransebes. Mai multi rromi s-au ales cu dosare penale si amenzi dupa ce au crezut ca isi pot face de cap in fata oamenilor legii.

Politistii au fost sesizati ca pe o strada din cartierul Nord are loc un scandal intre mai multe persoane. Oamenii legii i-au calmat pe indivizi dar i-au dus si la sectie pentru declaratii.

Asa cum se intampla de fiecare data cand tiganii sunt saltati, pirandele au incercat sa isi faca numarul in fata sectiei. ”Politia Municipiului Caransebes a fost sesizata cu privire la faptul ca la un bloc situat pe strada Tudor Vladimirescu are loc un scandal între mai multe persoane. La faţa locului au fost identificate cinci persoane cu varste cuprinse între 15 si 35 de ani care s-au manifestat agresiv, proferand injurii si expresii jignitoare ce au indignat locatarii blocului. Persoanele implicate în scandal au fost conduse la sediul politiei, dar acestea au continuat sa se manifeste agresiv, iar o tanara în varstă de 28 de ani a lovit cu o piatră usa de acces în sediul politiei”, a anuntat ag. pr. Ancuta Chetan, purtator de cuvant al IPJ Caras-Severin.

Pentru ca spiritele nu s-au calmat, oamenii legii au intocmit mai multe dosare penale pentru tulburarea linistii publice si distrugere. Politistii au anuntat ca au aplicat si mai multe amenzi pentru nerespectarea legii.

Sursa: resita.ro

Mai multe articole despre:
poliţişti rromi