MENIU

ȘOCANT: Accidentul de la Craiova, în care au murit doi adulți și un copil, provocat de un sinucigaș

Accidentul de la Craiova, în care au murit doi adulți și un copil, provocat de un sinucigaș

Descoperire șocantă în cazul tragediei rutiere produse marți dimineață, pe șoseaua de centură a Craiovei. Tânărul care a intrat pe contrasens și a omorât două persoane, dintre care și o fetiță de 6 ani, a vrut să se sinucidă. Cel care a provocat accidentul teribil și-a pierdut și el viața. 

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii craioveni au continuat cercetările cu privire la accidentul și au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi comis accidentul cu intenţia de a se sinucide. Potrivit unor surse citate de  Realitatea de Craiova, acasă la bărbatul care a provocat tragedia a fost gasit un bilet în care susținea că vrea să își pună capat zilelor, din cauza unor neînțelegeri cu prietena sa.

Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmeaza sa fie inaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetarile urmând să fie continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.

O fetiță de numai 6 ani și un barbat de 41 ani, aflați în atutorusmul care circula regulamnetar, au murit, iar o femeie de 34 ani aflătă alături de ei a fost transportata la spital. Tânărul care a provocat tragedia de pe Centura de Nord a Craiovei a murit și el.

 

Mai multe articole despre:
craiova dolj accident mortal politie sofer sinucigas