MENIU

Şoc! Ce a apărut azi în centrul Bucureştiului. Şoferii au oprit maşinile. Poliţia a venit urgent

Politia Rutiera a facut o informare proaspata, astazi, la ora 16:00, conform careia in zona Eroilor s-a facut o surpare de teren ceea ce a dus la ingreunarea traficului.

La aceasta ora, din cauza unei surpari in carosabil, la intersectia Bd.Eroilor - Bd.Eroilor Sanitari, traficul rutier a fost deviat, in aceasta zona, conform 4tuning.ro.

Politia Rutiera le recomanda conducatorilor auto sa circule cu atentie, sa respecte semnalele politistilor rutieri si sa utilizeze ca rute ocolitoare:

Pod Eroilor – Bd.Eroilor Sanitari – Str.Gh.Marinescu – Academia Militară; -Academia Militară – Str.Dr.Rainer – Str. Dr. Lister – Splaiul Independenţei. In aceasta zona se fac lucrari pentru noua magistrala de metrou Eroilor - Drumul Taberei.

Nu demult a mai avut loc o surpare de teren in zona Academiei Militare, aproape de acest loc in care azi a cedat asfaltul. Cel mai probabil, din cauza infilitratiilor de apa si din pricina unor lucrari facute prost, fara sustinere, asfaltul fara suport s-a crapat.

Imaginea din galerie este de la momentul în care asfaltul s-a surpat la Izvor, dar situaţia este asemănătoare cu ce s-a întâmplat azi la Eroilor.

Mai multe articole despre:
Bucureşti asfalt surpat