MENIU

Soarele intră în conjuncție cu Jupiter. 3 cupluri din zodiac se despart definitiv. Ghinioane

Soarele intră în conjuncție cu Jupiter. 3 cupluri din zodiac se despart definitiv. Ghinioane

Fenomenele astrologice care au loc lună de lună influențează starea de spirit a fiecăruia și modul în care se desfășoară activitățile cotidiene. Pe data de 26 octombrie, la ora 18:09, Soarele intră în conjuncție cu Jupiter, ceea ce înseamnă că ne vom supune unor anumite influențe.

Potrivit specialiștilor, acest fenomen aduce cu vine energie bună și poftă de viață. Este promovată generozitatea dintre oameni, vitalitatea și dorința de exprimare și dezvoltare. E momentul perfect pentru lărgirea orizonturilor. Cu toate acestea, pentru unele zodii, fenomenul se va dovedi a fi unul dăunător. Află care sunt ghinionistele, dar și cum ne influențează Soarele în conjuncție cu Jupiter pe noi, ceilalți!

Berbec și Gemeni

Cuplul format din aceste două zodii va întâmpina foarte multe dificultăți în această perioadă, peste care nu va reuși să treacă, astfel că despărțirea nu poate fi evitată. Ruptura vine din ambele părți, pentru că cei doi nu se mai înțeleg unul pe altul și nici nu se mai ascultă. Mai mult decât atât, concepțiile lor despre viață devin total diferite și le este greu să găsească un consens, de aceea ajung să se certe zilnic. Se pare că despărțirea este soluția cea mai bună în acest caz.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop