MENIU

Soarele și Neptun sunt în sextil, relațiile sunt serios afectate. Zodia care se prăbuşeşte

Soarele și Neptun sunt în sextil, relațiile sunt serios afectate. Zodia care se prăbuşeşte

La data de 6 mai 2018 a avut loc sextilul dintre Soare și Neptun, fenomen care va afecta toate relațiile interumane, ne va face mai înțelegători, mai buni, mai atenți la sentimentele celorlalți. Din punct de vedere astrologic, atunci când spunem că două planete sunt în sextil înseamnă că acestea se află la 60 de grade distanță una de cealaltă și că lucrează în perfectă armonie, îmbunătățind astfel efectele pozitive ale fiecăreia.

Sextilul Soare-Neptun nu îți va afecta doar viața amoroasă, ci și alte aspect importante ale vieții personale. Acest lucru este posibil deoarece Soarele reprezintă conștientizarea sinelui, în timp ce Neptun stimulează intuiția, inspirația, lumea viselor și toate aspectele ce țin de spiritualitate. Deși influența pe care o are Neptun asupra noastră nu este mereu pozitivă, partea “întunecată” nu își va face simțită prezența în această perioadă, datorită Sextilului cu Soarele.

Berbec

Pentru nativii acestei zodii, relațiile reprezintă mereu o aventură. Una pe care ei preferă să o conducă. Soarele și Neptun au alte planuri pentru ei, așa că în următoarea perioadă o vor “lăsa mai moale” și vor accepta și propunerile partenerului.

Taur

Ei nu se grăbesc niciodată când vine vorba despre relații. Preferă pașii mici, dar siguri. Și nu este nimic rău în asta. Este posibil ca Sextilul să grăbească puțin lucrurile în relația unui Taur, așa că nu trebuie să te mire dacă primești o invitație la nuntă în viitorul apropiat.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.