MENIU

Soacra lui Cherecheș e, de fapt, FALITĂ! De unde a avut banii de mită? - DETALIUL care schimbă total ancheta

Cătălin Cherecheș și familia sa/ Captură video

Apar noi detalii în cazul soacrei lui Cherecheș! Deși a încercat să dea o mită de 50 de mii de euro, Claudia Gliga e falită! Casa ei din Reghin era executată silit, arată documente prezentate de presa locală. Totodată, în stenograme, soacra edilului vorbește despre “noi, cele trei mame”. Lasă de înțeles în acest fel că încă o femeie ar mai fi implicată în acest plan de mituire a judecătoarei, posibil chiar mama primarului. 

Documentul arată că socrii primarului Cherecheș ar fi avut un contract de ipotecă și unul de credit la care nu au plătit creditul, dobânzile și comisioanele bancare restante. Pentru recuperarea datoriilor, s-a ajuns la vânzarea prin licitație publică a imobilului, aflat în localitatea Reghin din județul Mureș.

Însă soacra lui Cherecheș deține o cofetărie, unde este și administrator. În 2022, firma a avut o cifră de afaceri de 452.000 de lei și un profit de aproape 200.000 de lei.

Ies la iveală detalii bombă și din interceptările făcute de procurorii DNA în cazul Cherecheș. În discuțiile legate de mită, se menționează o a treia mamă. 

La un moment dat, în vreme, ce soacra edilului încerca să pună la punct ultimele detalii în ceea ce privește modul în care mita ar fi trebuit să ajungă la mama judecătoarei, aceasta spune: "Să îmi ziceți cum să fac, eu așa fac, dar totul între noi 3 mamele bătrânele. Tineretul nu știe nimic".

Anchetatorii încearcă acum să stabilească cine este a treia femeie implicată. 

 

Mai multe articole despre:
soacra catalin chereches mita