MENIU

Soțul ei a murit subit. A rămas singură cu cei 8 copii. Femeia a înţeles tot după ce a văzut asta

James Green îşi dorise dintotdeauna să aibă mulți copii. El spunea că s-a născut doar pentru a fi tătic. Bărbatul muncea mult pentru a-și întreține familia numeroasă. Atunci când al 5-lea lor copil s-a născut cu paralizie cerebrală, cuplul a hotărât că se vor opri aici, însă în scurt timp Chloe iarăși a rămas însărcinată. În total ei au făcut 8 copii. Însă pe 4 decembrie 2015, doar după 12 săptămâni de la nașterea ultimului băiețel, James a murit…

James și Chloe s-au iubit încă din copilărie. Cei doi s-au căsătorit când Chloe avea doar 17 ani. Apoi în viața lor a apărut Leo – primul lor copil. După aceasta s-a născut Levius, apoi Oliver, apoi Megan. Mama era foarte fericită! După nașterea lui Miley, care s-a născut cu paralizie cerebrală, cuplul a deci să se oprească. Dar peste un an Chloe iarăși a rămas însărcinată.

"James spunea că nu poți avea prea mulți copii", afirmă Chloe. Însă Lecy și Lexy la fel s-au născut bolnave…

În 2015, cuplul a aflat că va avea încă un copil, al 8-lea la număr. James era foarte fericit. Elijah, din fericire, s-a născut sănătos. Toți îl considerau pe James un tată-erou, iar pe Chloe o mamă-eroină.

Dar într-o zi dramatică totul s-a schimbat. Peste 12 săptămâni de la nașterea lui Elijah, într-o dimineață nefericită, Chloe s-a trezit și a observat că James nu se ridică din pat. Privindu-l mai atent, femeia a înțeles că acesta nu mai respiră. Ea a chemat salvarea, însă era prea târziu... James murise: suferise un atac de cord…

Chloe a rămas văduvă la 27 de ani. A înţeles imediat că trebuie să rămână puternică și curajoasă. Amintirile fericite legate de James o ajută pe Chloe să treacă peste greutăți.

Mai multe articole despre:
copii mort soţ