MENIU

Soția sirianului găsit mort în portbagaj și amantul acesteia, condamnați la închisoare pe viață

Andreea Maria Pătrașcu, soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini parcate pe șoseaua Pantelimon din Capitală, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost condamnați luni de Tribunalul București la detenție pe viață.

Decizia instanței nu este însă definitivă.

Andreea Maria Pătrașcu și Alfons Gabriel Arhire au fost reținuți în aprilie 2015, ei fiind acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe sirianul Haj Saleh Moustafa.

Din cercetări a rezultat că Andreea Pătrașcu i-a administrat soțului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Cu ajutorul lui Arhire, femeia a pus corpul sirianului într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, autoturismul fiind apoi parcat pe șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție. Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie 2015, într-o stare avansată de putrefacție.

Andreea Pătrașcu și Gabriel Arhire și-au recunoscut vina în fața anchetatorilor și au dat detalii despre cum au ajuns să săvârșească această crimă.

Mai multe articole despre:
sirian portbagaj Andreea Maria Pătrașcu