MENIU

Soția lui a strigat numele altui bărbat în timp ce făceau sex. Ce a urmat este înfiorător

Caz socant

Un american a avut un acces de furie fatal când și-a auzit partenera de viață, cu care se afla în timpul unei partide de sex, că strigă numele altui bărbat.

Fidel Lopez, un cetăţean în vârstă de 26 de ani din Miami ( Florida) a pledat vinovat în fața judecătorilor în timpul procesului în care era acuzat de moartea iubitei sale. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a omorât-o pe Maria Nemeth, o femeie în vârstă de 31 de ani, în cel mai oribil mod.

Totul s-a întâmplat în anul 2015, în timpul unei partide de sex care a avut loc în apartamentul lor din Miami, atunci când soția sa, aflată în extaz, a strigat numele unui alt bărbat, mai exact al fostului ei soț. Furios, Fidel a spintecat-o pe Maria apoi i-a mutilat corpul, totul din cauza geloziei excesive.

Fidel Lopez a pledat vinovat pentru crimă, pentru a evita pedeapsa cu moartea. El a declarat că a fost "într-adevăr, foarte nebun" și că s-a transformat într-un "monstru" după ce iubita lui a strigat de două ori numele ei în timpul actului sexual. Criminalul a mai adăugat că a avut un acces de furie, potrivit gsp. Fidel Lopez s-a îmbătat cu tequila, a spart o ușă de sticlă glisantă, a făcut găuri în perete și a rupt o ușă de dulap de pe balamale.

Mai multe articole despre:
null