MENIU

Situaţii dramatice în Prahova. Două gravide în ultima lună salvate de militari

Două femei în ultima lună de sarcină, duse la spital de pompieri; una a născut după zece minute

Două femei din localitatea Dragalina, aflate în ultima lună de sarcină, au ajuns la spital, la Slobozia, însoțite de echipajele de pompieri ale ISU Prahova, una dintre ele născând o fetiță perfect sănătoasă la doar zece minute după ce a ajuns la spital.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași au avut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, două misiuni de a transporta în condiții de siguranță, din localitatea Dragalina la spital, două femei aflate în ultima lună de sarcină și care aveau nevoie urgență de spitalizare.

Una dintre femei a fost scoasă din localitate de către echipajele militare și dusă la maternitatea din Slobozia, unde a născut o fetiță de 3,2 kilograme, la doar zece minute după ce a ajuns în siguranță la spital.

Cea de-a doua femeie a fost dusă tot în condiții de siguranță la spitalul din Slobozia, unde a dat naștere unei fetițe de 3,8 kilograme. Ambii copii sunt sănătoși, au precizat reprezentanții ISU Călărași. În ultimele 48 de ore, echipajele medicale ale ISU Călărași au intervenit pentru acordarea de asistență în 75 de cazuri.

Mai multe articole despre:
Prahova cod portocaliu cod ninsoare gravide prahova