MENIU

Situație halucinantă la Casa Regală. Un soldat leșină de căldură iar ceilalți nici nu se sinchisesc să îl ajute și continuă să cânte. VIDEO

Un membru al Gărzii Regale a leșinat în timpul repetițiilor pentru un eveniment, care au avut loc în timpul zilei de sâmbătă, 10 iunie. Paradoxalul situației a fost dat de faptul că nici unul dintre colegii sai nu a schițat nici cel mai mic gest să îl ajute. Dimpotrivă, toți și-au continuat cântecul și au așteptat liniștiți sosirea ambulanței. 

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, mulți oameni comentând confuzi situația în care celălalt paznic continuă repetiția alături de soldatul căzut la pământ.

Un utilizator de Twitter a scris: „Gândește-te că este o regulă ridicolă modul în care un tip este căzut pe jos, iar ceilalți trebuie să continue să cânte la trompete.”

Altcineva a răspuns ironic: „Îmi place felul în care îl aruncă pe targă”.

Și un alt utilizator de Twitter a postat: „Acest lucru este literalmente ridicol. Nimeni nu are voie să vadă dacă o ființă umană este în regulă pentru că trebuie să cânte la un instrument prostesc.”

După încheierea repetițiilor, Prințul William a mulțumit tuturor soldaților pentru participarea în condițiile caniculare.

„Multe mulțumiri fiecărui soldat care a participat la Colonel’s Review în această dimineață în căldură”, a scris prințul de Wales pe Twitter.

„Condiții dificile, dar ați făcut cu toții o treabă foarte bună. Mulțumesc. W.”

Mai multe articole despre:
lesin soldat repetitii casa regala marea britanie