MENIU

Situație ALARMANTĂ în Rusia cauzată de o cifră RECORD de contaminare cu noul coronavirus. Peste 10.000 de cazuri timp de două zile la rând!

coronavirus

Covid-19 face ravagii în Rusia! În această țară s-a înregistrat pentru două zile consecutiv un număr record de peste 10.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar numărul deceselor a ajuns la 1.280. Nicio altă țară nu a raportat astfel de cifre într-un timp atât de scurt, informează Realitatea PLUS.

Oficialii de la Moscova susțin că, din cele zece mii de cazuri confirmate sâmbătă, jumătate sunt persoane asimptomatice.

Spre deosebire de alte țări, în Rusia, răspândirea epidemiei a fost mai lentă.

De parcă asta nu ar fi fost suficient, în Rusia există și un fenomen straniu. Trei doctori s-au aruncat, până acum, de la geamurile spitalelor la care lucrau după ce au intrat în conflict cu superiorii din cauza lipsei resurselor.

Ultimul caz este al unui doctor de 37 de ani care se află în prezent în stare gravă în spital, cu răni la cap, după ce a căzut de la etajul 2 al spitalului.

Înainte de incident, medicul a postat un videoclip în care a susținut că a fost forțat să lucreze, în ciuda faptul că a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Celelalte două cazuri de medici care s-au aruncat de la geamul unităților medicale unde lucrau s-au soldat cu decese.

 

Mai multe articole despre:
rusia bilant rusia coronavirus