MENIU

Sinucidere şocantă la Timişoara. Un bărbat s-a aruncat de pe un bloc sub ochii pompierilor

Momente şocante la Timişoara sâmbătă seara când un bărbat de 50 de ani s-a urcat pe un bloc şi a ameninţat că se aruncă. La scurt timp, chiar atunci când pompierii intrau pe stradă, omul şi-a dus planul sinucigaş până la capat. A sărit în cap sub privirile înmărmurite ale vecinilor.

Totul s-a petrecut pe Aleea Ciobanului din cartierul Blascovici din Timişoara. Bărbatul locuia singur într-un apartament din acel imobil.

Sâmbătă seară, omul s-a urcat pe acoperişul blocului de 2 etaje şi, când nişte vecini l-au întrebat ce face acolo, le-a spus că vrea să-şi curme viaţa. Speriaţi, locatarii au dat alarma la numărul de urgenţă 112.

Exact în momentul în care pompierii au sosit la faţa locului, fără niciun cuvant, bărbatul s-a aruncat în gol. A murit pe loc, strivit de cimentul parcării de lângă bloc.

Vecinii spun că omul locuia singur de multă vreme şi avea o fată. Lucrase câţiva ani în Cipru apoi se întorsese acasă şi nu îşi mai găsea serviciu, iar de aceea devenise foarte deprimat.

„Îl cunoşteam de ani de zile. Era un om de toată isprava. Lucrase ani buni în Cipru şi apoi se întorsese în ţară. N-a băut niciodată. Era un om foarte cumsecade. Chiar azi m-am întâlnit cu el pe stradă. Părea aşa lipsit de vlagă, dar am vorbit ca întotdeauna. Nimic din ce am discutat nu prevestea una ca asta. Sunt foarte afectat de ce s-a întâmplat. Nu-mi vine să cred, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro unul dintre prietenii bărbatului.

Mai multe articole despre:
pompieri sinucidere sinucidere timişoara