MENIU

Singurul lucru care te doboară, în funcţie de zodia ta. Cele mai crunte insulte

Unii oameni se pot simţi insultaţi la auzul unor remarci, iar alţii le vor considera simple opinii şi le vor ignora. Totul depinde de personalitatea fiecăruia!

Berbec

"Te înşeli!"

Berbecul nu este aşa cum pare. El petrece mult timp cântărind ce să spună, iar atunci când se decide asupra unui lucru, consideră că are dreptate. Chiar dacă el greşeşte. Şi nu este vorba despre faptul că nu suportă să fie contrazis, ci despre faptul că nu îşi doreşte ca cineva să se îndoiască de el. Spunându-i că greşeşte, îl determini să se confrunte cu el însuşi, ceea ce îl face să se simtă inconfortabil.

Taur

"Fă aşa!"

Taurul este rebel. El vrea să facă lucrurile în stilul lui, când vrea şi cum vrea, astfel încât să îi fie comod. Şi, cu siguranţă, nu va vrea să te opui sau să îi spui contrariul. De fapt, dacă îi spui unui Taur ce să facă, poţi fi sigur că nu va spune nimic şi nu va lua în seamă sugestia ta, care îl ofensează ca şi cum ar fi un ordin.

Gemeni

"Deci, da sau nu?"

Gemenii nu sunt capabili să ia o hotărâre fermă şi atunci când sunt rugaţi să ia o decizie, ei se blochează şi devin rigizi. Îi place ideea de a spune da sau nu, dar pur şi simplu nu poate să susţină şi să fie convins de aceste cuvinte. Dacă auzi un da sau un nu de la acest nativ, trebuie să ştii că habar nu are de ce a spus asta şi că, probabil, nici nu îşi va respecta cuvântul.

Citeşte continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
horoscop cele mai bune zodii