MENIU

Simţea că o furnică nasul şi avea dureri de cap. La doctor a descoperit ce TRĂIA în scalpul său

O femeie s-a prezentat la medic, în India, după ce timp de câteva ore a avut dureri de cap şi senzaţia de furnicături în nas. Doctorii au avut parte de un adevărat şoc şi de o provocare profesională când au văzut ce trăia în nasul femeii.

Femeia de 42 de ani a început să simtă o durere şi o senzaţie de furnicături în zona nasului şi frunţii în timpul nopţii. A crezut, scrie Times of India, că este vorba de începutul unei răceli. Abia când a ajuns la medic a realizat că trăieşte un coşmar: o endoscopie nazală le-a arătat medicilor că un gândac mare şi viu se ascunsese în craniul femeii, între cei doi ochi.

Gândacul ar fi intrat în nasul femeii în timp ce aceasta dormea şi ar fi rămas înţepenit. Medicii au încercat să îl scoată folosind sucţiunea, dar nu au reuşit, aşa că au fost nevoiţi să folosească un forceps. Surprinzător, după mai bine de 12 ore de când stătea în craniul femeii, gândacul trăia. Medicii spun că gândacul ar fi putut găuri părţi din creierul femeii dacă încerca să meargă mai departe şi, dacă murea, i-ar fi cauzat o infecţie extrem de puternică.


Mai multe articole despre:
India medici gândac