MENIU

Simona Halep, victorie spectaculoasă în fața lui Shuai Zhang: Este în semifinale la Wimbledon

Simona Halep - Shuai Zhang, LIVE | Simona Halep a revenit după ce a fost condusă în primul set și a reușit o victorie frumoasă în sferturi la Wimbledon. Scor final: 7-6 (4), 6-1. Partida Halep - Zhang a fost transmisă în direct de Eurosport și LIVE SCORE de Realitatea.net.

Simona Halep a dat dovadă de tenacitate și a reușit un meci spectaculos în sferturi de finală la Wimbledon. Condusă în primul set de Shuai Zhang, care a început meciul în forță, super-Simo a revenit, a echilibrat partida și a câștigat la tie-break.

Al doilea set a părut deja o formalitate. Halep a servit excelent și a câștigat inclusiv pe serviciul adversarei. Scor final: 7-6 (4), 6-1. 

Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinalele de la Wimbledon

"În primul set am luptat, știam că ea va lovi cu toată forța. Azi m-am gândit că trebuie să fiu și eu puternică.

Am energie, mă simt bine, sănătoasă, încrezătoare. Joc cel mai bun sezon al meu pe iarbă. Nu mă uit la meciurile adversarelor. Voi avea timp de recuperare și vreau să mă bucur de următorul meci.", a spus Halep.

UPDATE: Simona Halep a câștigat cu 6-1 setul al doilea și este în semifinale la Wimbledon.

UPDATE: Simona Halep conduce cu 5-1 și servește pentru meci.

UPDATE: Jucătoarea noastră defilează în setul al doilea al sfertului de finală de la Wimbledon. Conduce cu 4-1, după ce și-a recăpătat siguranța.

UPDATE: Simona Halep conduce cu 2-1 la game-uri în setul doi și pare să fi preluat controlul meciului.

UPDATE: Spectaculos. Simona Halep câștigă cu 7-4 la tie-break și își adjudecă primul set.

UPDATE: 6-6 la game-uri, avem TIE-BREAK, la finalul unui set echilibrat.

UPDATE: 5-5 la game-uri, după ce fiecare jucătoare și-a câștigat serviciul. 

UPDATE: Game excelent, Simona Halep își câștigă serviciul și egalează la game-uri: 4-4.

UPDATE: Primul break reușit de Simona Halep, care reduce diferența: 3-4 la game-uri

UPDATE: Game dramatic, câștigat în cele din urmă de Simona Halep, după multe mingi foarte disputate. Ar putea fi momentul psihologic al setului. Simona Halep - Shuai Zhang: 2-4 la game-uri.

UPDATE: Shuai Zhang încearcă să fie cât mai agresivă și să controleze meciul. Deocamdată, strategia pare să îi reușească. Jucătoarea din China o conduce pe Simona Halep cu 4-1 la game-uri. 

UPDATE: În sfârșit, punctul de care Simona Halep avea nevoie ca de aer pentru a restarta meciul. Simona Halep - Shuai Zhang: 1-3 la game-uri.

UPDTAE: Shuai Zhang își câștigă iarăși serviciul și o conduce pe Simona Halep cu 3-0 la game-uri

UPDATE: Simona Halep începe cu stângul. Adversara sa câștigă și break-ul și conduce cu 2-0 la game-uri.

UPDATE: Shuai Zhang câștigă primul game al meciului, altfel destul de echilibrat.

Game-uri: 0-0

Seturi: 0-0

Simona Halep - Shuai Zhang, LIVE 15:00 | Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) va juca în sferturile de finală de la Wimbledon cu Shuai Zhang (30 de ani, locul 50 WTA), de la ora 15:00, LIVE pe realitatea.net

Zhang conduce cu 2-1 în partidele cu Halep. Victoriile chinezoaicei sunt din 2016, scoruri 6-4, 6-3, în turul I, la Australian Open, şi 6-0, 6-3, în optimi, la Beijing. Românca s-a impuns în 2012, în turul I la Indian Wells, scor 6-1, 6-1.

Simona Halep - Shuai Zhang, LIVE 15:00 | Calificarea în sferturi este recompensată la Wimbledon cu un premiu de 294.000 de lire sterline (328.000 de euro) şi cu 430 de puncte WTA.

Halep este a patra oară în această fază, la Wimbledon, după ediţiile din 2014, când a ajuns în semifinale, 2016 şi 2017. Anul trecut, ea a pierdut în turul al treilea.

Simona Halep - Shuai Zhang, LIVE 15:00 |  Simona Halep isi poate egala cea mai buna performanta de la Wimbledon daca va castiga meciul cu sportiva din China. In 2014, Halep ajungea pana in semifinalele Wimbledon unde era eliminata de Eugenie Bouchard.

Simona Halep pleaca din postura de favorita in duelul cu chinezoaica Shuai Zhang. Casele de pariuri o coteaza pe sportiva din Constanta cu prima sansa in aceasta confruntare. De altfel, Simona Halep este a doua favorita la castigarea turneului. Prima sansa o are Serena Williams.