MENIU

Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams în semifinale la Miami

<p>Serena Williams </p>
Serena Wiiliams este deținătoarea titlului la Miami

Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams în semifinale la Miami după ce a trecut în sferturi de o altă americancă, Sloane Stephens. Simona Halep a beneficiat la turneul de la Indian Wells de retragerea Serenei, însă nu mai e la fel de norocoasă şi la Miami.

UPDATE Simona Halep s-a impus categoric în fața lui Sloane Stephens în două seturi cu 6-1, 7-5.

Simona Halep va juca cu Serena Williams, după ce americanca s-a calificat greu în semifinalele turneului de la Miami după un meci în trei seturi cu Sabine Lisicki

Serena Williams a câștigat cu 7-6, 1-6, 6-3, aceasta fiind victoria cu numărul 700 a numărului 1 mondial la simplu. Serena Williams a primit un tort impresionant din partea organizatorilor pentru cea de-a 700-a victorie din carieră.

Gest necontrolat al Serenei Williams la Miami

Serena Williams a avut o reactie nervoasa in timpul meciului cu Sabine Lisicki, din sferturile de finala ale turneului la Miami.

Numarul 1 mondial a explodat dupa ce si-a pierdut serviciul la scorul de 3-3, in primul set. Al doilea break al sportivei din Germania a facut-o pe Serena sa dea cu racheta de pamant de doua ori, aceasta rupandu-se. Serena si-a aruncat racheta langa banca sa, acolo de unde a fost "recuperata" de unul dintre copiii de mingi, care au transmis-o mai departe catre cei din staff-ul Serenei.

Prima semifinală de la Miami: Andrea Petkovic vs. Carla Suarez Navarro

În prima semifinală a turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, se vor întâlni nemțoaica Andrea Petkovic, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, şi Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12.

Meciul va avea loc joi, înaintea celei de-a doua semifinale.

Meciul dintre Simona Halep (România), locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3 și Sloane Stephens (SUA), locul 45 WTA are loc joi, ora 02.00.

Serena Wiiliams este deținătoarea titlului la Miami

Mai multe articole despre:
Miami Serena Williams Simona Halep Halep turneu miami