MENIU

Simona Halep, de la agonie la extaz. S-a calificat dramatic în sferturi la Miami

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Miami, după un meci electrizant, în care a întors rezultatul într-un mod spectaculos în meciul cu Samantha Stosur.

Simona Halep s-a calificat marți dimineață în sferturile de finală ale Turneului de la Miami după ce a învins-o, într-un meci dificil pentru româncă, pe australianca Samantha Stosur (19 WTA), cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2.

Halep a întors soarta partidei după ce a fost condusă cu 4-6, 2-5 şi a reuşit să salveze şi o minge de meci la scorul de 4-5. Meciul a durat două ore și zece minute.

În sferturi, Simona Halep va evolua cu jucătoarea britanică Johanna Konta, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, care a învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 6-1, pe sportiva spaniolă Lara Arruabarrena, locul 72 WTA.

La finalul partidei anterior, Halep s-a declarat mulţumită de prestaţia sa în confruntarea cu sportiva din Estonia şi a vorbit şi despre meciul cu Samantha Stosur.

"Sunt foarte fericită, cred că e cel mai bun tenis al meu în acest an. M-am bucurat de fiecare moment. Am vrut să fiu foarte agresivă, să stau aproape de linie, să iau mingea rapid şi în urcare. Serviciul a funcţionat chiar bine azi. De fapt, totul a mers bine pentru mine. M-am simţit uşoară pe teren şi am putut alerga foarte mult. Va fi un meci dificil, o ştiu destul de bine (n.red. pe Samantha Stosur). Ştiu cum trebuie să joc cu ea. Va fi o provocare mare pentru mine. Vin după o pauză, nu am nimic de pierdut şi voi încerca să dau totul, la fel cum am făcut azi, şi să mă bucur de fiecare moment", a declarat Halep.

Simona Halep este locul 5 în clasamentul WTA şi cap de serie numărul 3 la turneul de la Miami.

Mai multe articole despre:
Simona Halep