MENIU

Simona Halep - Caroline Dolehide // Moment delicat pentru Simona Halep, la Indian Wells

SIMONA HALEP - CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE  // Simona Halep, numărul 1 WTA, a primit o întrebare delicată la Indian Wells, dar a răspuns pe măsură: "Îi voi spune lui Darren să mă pedepsească!".

SIMONA HALEP - CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE  Simona Halep, 26 de ani, a fost întrebată dacă noul statut de lider mondial îi conferă mai multe drepturi în echipă, în special în relaţia cu antrenorul Darren Cahill, care nu a ajuns niciodată pe locul 1 ca jucător de tenis.

SIMONA HALEP - CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE  Reporterul american a fost curios să afle dacă Halep îi dă ordine lui Cahill de când a urcat pe prima poziţie WTA. "Nu voi face niciodată acest lucru, dar dacă se va întâmpla, îi voi spune lui Darren să mă pedepsească! Nu îmi place să fiu aşa, să am genul acesta de atitudine. Lucrurile sunt normale în echipa noastră, nu s-au schimbat deloc. Am o echipă foarte bună, aşa că vreau să am grijă de ea", a fost răspunsul Simonei Halep.

SIMONA HALEP - CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE  Simona Halep joacă duminică noapte, în jurul orei 1:00, în turul III la Indian Wells, cu tenismena americană Caroline Dolehide, 19 ani, locul 165 WTA, beneficiară a unui wild card.

SIMONA HALEP - CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE Această partidă este a treia pe arena principală. Înainte, se vor desfăşura meciul feminin Petra Kvitova (Cehia) - Amanda Anisimova (SUA) şi partida masculină Taro Daniel (Japonia) - Novak Djokovici (Sebia).

SIMONA HALEP - CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells, după o victorie în două seturi cu Pliskova şi o va întâlni pe americanca Dolehide, locul 165 WTA, care a eliminat-o pe Dominika Cibulkova, scor 5-7, 6-3, 6-4. Constănțeanca a spus că va continua să-și impună jocul agresiv pe care l-a arătat la ultimele meciuri. 

SIMONA HALEP - CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE Simona Halep a prefaţat duelul cu Dolehide: "Nu am jucat niciodată cu ea, deci nu știu la ce să mă aştept, însă urmează să o caut puțin pe internet. Vreau să văd cum joacă, voi vorbi și cu antrenorul meu. Oricum, stilul ei nu schimbă cu nimic situația, pentru că eu vreau să mă concentrez pe jocul meu și să îmi văd de planul stabilit încă de la începutul anului"