MENIU

Simona Gherghe, postare-surpriză despre Simona Halep. Cum explică prezentatoarea eşecul sportivei

Prezentatoarea emisiunii "Acces direct", de la Antena 1, este o fană înfocată a Simonei Halep. Simona Gherghe a urmărit cu sufletul la gură finala sportivei, împotriva Serenei Williams, iar vedeta TV vine cu explicaţiile ei privind eşecul jucătoarei noastre.

"Am vazut meciul Simonei Halep de aseara. Ma bucur ca e in forma, ca joaca iarasi un tenis spectaculos. Randurile de mai jos ii apartin lui Razvan, prietenul meu, si sunt scrise la cald, imediat dupa meci. Intre timp, Simona e din nou numarul 2 mondial, a anuntat ca renunta la New Heaven (apropos, acum doi ani, in vacanta la Florenta, Razvan se trezea in fiecare noapte ca sa-i vada meciurile…), iar de luni sa-i tinem pumnii la US Open.

De ce a pierdut Simona azi:

1. 15 ași si alte cel putin 10 servicii nereturnabile. 25 de puncte winners din 45. E ca și cum într-un joc de fotbal, pe care îl cunoaștem cu toții, o echipă ar câștiga din start goluri din cornere, lovituri de la 16 metri si penalty uri, adică din lovituri fixe.

2. Prea mult respect din partea Simonei. Pur și simplu o admiră pe această mare campionă și, parcă, uneori, nu ii vine să o bată.

3. Prea multă prudență. Părea uneori că vrea să piardă onorabil, decât să riște.E încă un pas spre momentul în care se va schimba balanța. Și Serena a fost foarte precaută.

4. Oboseala. Vine după două săptămâni de meciuri nebune, care ne-au obosit fizic, inclusiv pe noi, cei care am urmărit meciurile ei live scores sau la tv.

Dincolo de aceste concluzii de joc, Simona este in cea mai buna forma ever. Cred că data viitoare o va bate inclusiv pe Serena, chiar dacă va juca în finala US Open. Este foarte stăpână pe ce face și atunci când joacă prudent și atunci când e agresivă. Are acea liniște care o poate duce pe locul 1 în lume. Oricum ar fi, e cea mai bună jucătoare de tenis pe care România a avut-o vreodată, indiferent dacă va câștiga vreun Grand Slam sau nu", a postat Simona Gherghe pe blogul ei.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Simona Gherghe Halep WTA