MENIU

Şi-a înfăşurat câteva foi de varză pe genunchi şi glezne. A rămas uimită când a vazut ce efect are

Varza oferă foarte multe beneficii pentru sănătate

Numeroase studii au demonstrat că poate reduce riscul apariției bolilor, cum ar fi diabetul sau bolile de inimă. Varza este o legumă cu extrem de multe avantaje pentru sănătate, previne bolile, ajută digestia și vindecă rănile minore.

În afară de faptul că este folosită în bucătărie în atâtea moduri, varza mai prezintă și alte beneficii. Aceasta este o legumă bogată în fitonutrienți și vitamine (A, C şi K), antioxidanți naturali care previn apariția cancerului și a bolilor de inimă prin neutralizarea radicalilor liberi.

Varza este un remediu natural de vindecare a rănilor și în combinație cu alte plante. De exemplu, în combinație cu macrisul, afine uscate sau flori de mușețel este un foarte bun remediu de vindecare a eczemelor.

O femeie s-a folosit de proprietățile anti-inflamatoare ale frunzelor de varză și le-a folosit pentru a se trata de durerile articulare ale genunchiului. Ea a pus frunze calde de varză în jurul genunchiului și apoi l-a învelit în întregime. A lăsat să se răcească frunzele de varză și apoi și-a înfășurat genunchiul cu o pungă de plastic. Prin repetarea acestui procedeu femeia a scăpăt definitiv de durerile de articulație. Însă acesta este doar unul dintre avantajele verzei, potrivit andreilaslau.ro.