MENIU

Și cu banii luați, și cu problemele în dragoste nerezolvate! Cum a fost înșelată o femeie de o falsă măicuță - Caz halucinant în Dâmbovița

Femeie înșelată cu o sumă uriașă de o falsă măicuță

O nouă metodă de înşelătorie a păgubit o femeie din Dâmboviţa cu 30.000 de euro. 

Femeia a rămas fără bani după ce a crezut în spusele unei tinere care pretindea că este măicuţă şi promirea ajutor în dragoste pentru fiica sa. Poliţiştii au intrat rapid pe fir.

După percheziții, oamenii legii au descoperit şi confiscat bijuterii, telefoane mobile, 3.000 de euro şi mai multe documente. Ba mai mult, s-a aflat că tânăra de 26 de ani punea totul la cale încă din luna aprilie, pentru a obține bani de la femeie. Ea s-a ales cu dosar penal. 

”În urma percheziţiei, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat bijuterii, telefoane mobile, 3.000 de euro şi mai multe înscrisuri. Din investigaţiile efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie - august a.c., femeia de 26 de ani O falsă măicuță ar fi pretins că este măicuţă şi ar fi înşelat persoana vătămată, o femeie de 49 de ani, din Târgovişte, căreia i-ar fi solicitat bani pentru a o ajuta să rezolve problemele sentimentale pe care le are fiica acesteia. Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 30.000 de euro”, a transmis IPJ Dâmboviţa într-un comunicat.

Citește și Un bărbat a luat banii credincioșilor deghizându-se în MĂICUȚĂ. Avertismentul poliției cu privire la metodele de înșelătorie ale escrocilor