MENIU

Şi-au pierdut părul din cauza unui şampon intens promovat

Şi-au pierdut părul din cauza unui şampon intens promovat

"Mi-a distrus viaţă", este afirmaţia pe care sute de femei o fac... referindu-se la un şampon. Produsul cosmetic, promovat de două actriţe celebre de peste ocean, a avut efecte adverse asupra părului şi scalpului. Doamnele şi domnişoarele care l-au încercat susţin că au rămas aproape fără par, s-au ales cu diverse alergii şi iritaţii şi le este efectiv ruşine să apară în public.

Mai mult de 200 de persoane din 40 de state au depus plângere penală împotriva Wen, produsul de curăţare hidratant, dezvoltat de stilistul vedetelor din L.A., Chaz Dean. În denunţ s-a precizat că utilizarea produsului a dus la pierderea, ruperea şi decolorarea părului, iritaţii ale scalpului şi urticarie.

Wen, promovat de actriţele Brooke Shields şi Alyssa Milano, este descris că un produs fără sulfati şi parabeni, o alternativă la şampoanele de pe piaţă, care poate fi utilizat că "şampon, balsam, masca hidratantă, tratament pentru descurcarea părului şi balsam leave-în".

Agentul de marketing al companiei. Guthy-Renker, a făcut o declaraţie referitoare la acest scandal: "Nu există nicio dovadă ştiinţifică în sprijinul acuzaţiilor care ni se aduc. Persoanele iso pot pierde părul din variate motive, iar produsele Wen nu au nicio legătură".

Sursa: bzi.ro