MENIU

Şi-a ucis un coleg de serviciu, înjunghiindu-l cu un briceag în inimă

Un bărbat de 39 de ani, din municipiul Huşi, a fost arestat preventiv joi, fiind acuzat că şi-a ucis un coleg de serviciu, înjunghiindu-l cu un briceag în inimă, în urma unui conflict izbucnit între cei doi din cauza unei tinere, colegă cu aceştia.

Potrivit cercetărilor făcute de procurorul de caz, crima a avut loc imediat după ce bărbaţii au ieşit de la serviciu, în faţa fabricii de încălţăminte unde aceştia lucrau de mai mulţi ani.

În urma unor altercaţii din timpul programului de lucru legate de relaţia pe care bărbatul ucis, în vârstă de 31 de ani, o avea cu o colegă de serviciu, acesta a mers la maşina agresorului, pe care l-a lovit cu pumnii prin portiera deschisă.

În momentul în care a vrut să-l tragă afară din autoturism, susţin anchetatorii, bărbatul de 39 de ani a scos un briceag dintr-o sacoşă, cu care şi-a înjunghiat colegul. Ulterior, cei doi s-au alergat de două ori în jurul maşinii, iar alţi doi colegi aflaţi în autoturism au constatat că victimei îi curge sânge şi au vrut să cheme o ambulanţă, fiind însă refuzaţi de bărbatul înjunghiat.

Mai multe articole despre:
crimă crimă Vaslui crimă înjunghiere