MENIU

Şi-a pierdut minţile când a aflat ce secret a ascuns soţia sa 50 de ani. Oribil ce a fost în stare!

Şi-a pierdut minţile când a aflat ce secret a ascuns soţia sa 50 de ani. Oribil ce a fost în stare!
<p>Şi-a pierdut minţile c&acirc;nd a aflat ce secret a ascuns soţia sa 50 de ani. Oribil ce a fost &icirc;n stare!</p>
<p>Şi-a pierdut minţile c&acirc;nd a aflat ce secret a ascuns soţia sa 50 de ani. Oribil ce a fost &icirc;n stare!</p>

Un bărbat de 78 de ani a fost aruncat în spatele gratiilor la scurt timp după ce a aflat ce secret ascundea soţia sa, de 50 de ani! Atenţie, detaliile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

George Kephart, un bărbat de 78 de ani, şi-a acuzat soţia că are o aventură. Soţia sa, care era diagnosticată cu demenţă severă, i-a recunoscut că avea o aventură de aproximativ 50 de ani. În secunda următoare, orbit de gelozie, a fost cuprins de o furie de necontrolat şi a sărit la biata femeie, strângând-o de gât cu mâinile goale! După ce a bătut-o, acesta a băgat în priză ondulatorul cu care aceasta se coafa şi, după ce a aşteptat să se încingă fierul, a ars-o în zona intimă.

Grozăvia a fost făcută publică abia după câteva zile de la incident, când unul dintre îngrijitorii care se deplasa la domiciuliul celor doi, a observat mai multe vânătăi pe gâtul, spatele şi picioarele bătrânei. Imediat, bărbatul a telefonat fiului acesteia. Când a aflat prin ce chinuri a trecut mama sa, ca urmare a abuzului de neimaginat venit chiar din partea tatălui, băiatul a anunţat Poliţia.

Preluată de medici şi supusă unui control medical amănunţit, s-a aflat şi de rănile cauzate de ondultorul încins.

Bătrâna a povestit poliţiştilor că se teme pentru viaţa sa. "Mă bate şi mă arde cu foc", a spus aceasta, neputincioasă şi îngrozită.

"E un bărbat mărunt, ghebos şi gras, un tip care pare gata să explodeze în orice moment! Mă mir că nu a bătut-o mai devreme, tot timpul o înjură, e foarte pornit pe soţia sa. Biata de ea abia se mişcă, e dependentă de oxigen. Nu poţi purta niciun fel de dialog cu el. Orice cuvânt îl deranjează, izbucneşte din orice. Omul ăla nu stă pe un butoi de pulbere, el însuşi este butoiul!", a povestit o vecină, pentru presa locală.

Bărbatul a fost arestat pentru abuz şi agresiune sexuală şi riscă închisoarea pe viaţă.