MENIU

Şi-a anunţat colegii că îşi va lua liber pentru sănătatea sa mintală. Răspunsul şefului te va uimi

O tânără din Statele Unite ale Americii a trimis un e-mail tuturor colegilor de birou, prin care i-a anunţat că îşi va lua doua zile libere pentru sănătatea sa mintală. Mai târziu a venit şi răspunsul şefului, care a devenit viral în mediul online.

Madalyn Parker, o tânără care lucrează în domeniul IT, a trimis un e-mail colectivului alături de care lucra, prin care îi anunţa că va lipsi câteva zile pentru a se focusa mai mult pe sănătatea ei mintală.

"Dragi colegi, îmi iau liber atăzi şi mâine pentru a mă focusa mai mult pe sănătatea mea mintală. Sper să mă întorc săptămâna viitoare odihnită 100%. Vă mulţumesc!", a fost textul pe care Madalyn l-a trimis.

În scurt timp a apărut şi reacţia şefului, care i-a apreciat sinceritatea. "Madalyn, aş vrea să-ţi mulţumesc personal pentru că trimiţi astfel de e-mailuri. De fiecare dată când o faci, le folosesc ca o aducere aminte de a folosi zile libere pentru sănătatea mintală. Nu pot să cred că nu este folosit acest concept în toate companiile. Eşti un exemplu pentru noi toţi", i-a răspuns directorul companiei, potrivit Dailymail

Tânăra a copiat mesajele şi le-a distribuit pe Twitter, iar schimbul de e-mailuri a devenit astfel viral.

Mai multe articole despre:
director serviciu companie sănătate mintală