MENIU

Showbiz report: Cum ne-a pus Ruby la suflet, după ce a stins lumina!

Noua piesa a lui Ruby feat. What’s Up – Nu pune la suflet, a ajuns virala pe internet. Pe youtube, clipul video a atras in numai o saptamana de la lansarea oficiala peste 2 milioane de vizualizari. Este clipul de front-page pe portalul media, varianta in limba romana.  

In noua "opera artistica", ce ne bucura ochii si simturile, Ruby trage un semnal de alarma privind “rolul femeii in societatea contemporana”.

Ruby isi plange destinul in aceasta piesa, reclamand faptul ca vorbele iubitului “sunt facute din topor”, insinuand faptul ca acesta (interpretat de What’s Up) nu stie ce are acasa, mai exact in pat. O chestie clasica la romani, am spune.

 Pe fondul problemelor din relatie, reliefate de versurile “nu pune la suflet, nu, nu nu, tot ce auzi in jur”, Ruby isi ia inima-n dinti si, dupa o serie de gemete, probabil de durere – “o,o,o, yeea, yeea” – il avertizeaza: “Calci pe teren periculos, nu mai e cale de intors, la inima nu ai chei, hai du-te in taxi, unde vrei, hei hei”, nu inainte de a-i transmite ca n-are niciun gand sinucigas, chiar daca el (inconstientul care nu-i stie valoarea) ii tot spune ca o lasa.

 “Mi-am zis, fata, de ce stai, zic sa-l gonesti din Rai (Doamne si ce Rai – n.r.), ca nu e printul din povesti”, isi spune Ruby si, luandu-si inima-n dinti si blana pe…umeri, iese in oras unde mai multi domni isi arata disponibilitatea pentru o relatie bazata pe sentimente comune si respect reciproc, bineinteles.

 Cititi continuarea „cronicii muzicale” si vedeti videoclipul pe Showbizreport.ro