MENIU

Show erotic într-un club din Vaslui, susţinut în faţa minorilor. Anchetatorii au deschis dosar penal

Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Vaslui a început anchetarea unui club din oraş, care ar fi organizat show-uri erotice cu ocazie zilei de 8 Martie în prezenţa minorilor.

Petrecerea de sâmbătă seară dintr-un club din Vaslui, dedicată femeilor cu ocazie zilei de 8 Martie, s-a transformat în dosar penal, după ce mai multe imagini cu stripperi nud au circulat în mediul online.

Se pare că organizatorii evenimentului au adus, spre încântarea sărbătoritelor, câţiva stripperi care au transformat totul într-un show erotic. Bărbaţii au renunţat complet la haine şi au animat atmosfera zecilor de fete prezente la eveniment, fără să ştie, însă, că în local se aflau şi minore, scrie vremeanoua.ro.

Imaginile care au devenit virale în mediul online redau exact cum au fost disimulate scene de sex în prezenţa elevilor de liceu, unii dintre ei sub 18 ani.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Mai mult de atât, aceştia verifică dacă reprezentanţii localului au oferit băuturi alcoolice minorilor.

Mai multe articole despre:
Vaslui petrecere stripper show erotic club vaslui