MENIU

SFATURI PRACTICE. Cum să scoți mirosul de prajeală din bucătărie

Foto arhivă

Există nenumărate spray-uri pentru interior, însă tot ce fac aceste produse este să mascheze mirosurile pentru o scurtă perioada de timp. Drept urmare, este necesar să știi că mirosurile nu se vor elimina folosind un simply spray, va trebui să acorzi atenție și micilor detalii.

Mirosul se impregnează destul de ușor, așa că spală cârpele sau mănușile pentru gătit, dar și tigaia pe care tocmai ai folosit-o.

Mai mult de cât atât, este necesar să speli și farfuriile, dar și tacamurile pe care le-ai folosit. Chiar și coșul de gunoi poate miroși în continuare a mâncare, așa că după ce ai gătit, asigura-te că ai dus și gunoiul. 

Pentru asta, vei avea nevoie de un odorizant natural, așa că o să îți dăm rețeta, dar și modul în care îl vei putea folosi. Bineînțeles, nu uită nici de aerisitul camerei, așa că deschide geamurile larg!

O să ai nevoie de o cratiță, în care va trebui să pui o parte apă și 4 părți oțet. Pune-o pe foc și las-o să fiarbă timp de 15 minute, pentru că oțetul să înceapă să absoarbă mirosurile din bucătărie.

particulele de ulei care raspandesc mirosul de prăjeală din bucătăria ta se vor depune și pe pereți, mobilă sau tapițerii. Așadar, vei maia vea nevoie și de o soluție pe care să o pulverizezi pe toate acele suprafețe.

Folosește același raport, adică o parte apă și patru părți oțet, pentru a face o soluție cu care să ștergi pereții, mobilă, dar și tapițeria.

Sursa:(cumsa.ro)

 

Mai multe articole despre:
bucataraie miros prajeala prajeala bucatarie