MENIU

SFÂRŞIT TRAGIC: Un pieton beat a murit după ce a fost acroşat de un camion

Un șofer de camion este cercetat penal, în stare de libertate, după ce, fără să-și dea seama, a acroșat un pieton beat, victima, care le-a spus polițiștilor că nu l-a accidentat nimeni, decedând o zi mai târziu în spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor Serviciului Rutier Constanța, oamenii legii au fost anunțați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, că pe DN 22C, în satul Făclia, un bărbat se afla căzut pe șosea. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Cernavodă unde a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că s-a dezechilibrat şi a căzut fără să fi fost agresat de vreo persoană sau lovit de vreun autovehicul.

La primirea în unitatea medicală el a fost diagnosticat cu „politraumatism cu cauză necunoscută”, ulterior, fiind transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde, după câteva ore, a murit.

În urma efectuării necropsiei, legiştii au stabilit că bărbatul avea un „traumatism cranio-toraco-abdominal şi de membre, cel mai posibil în condiţiile unui accident rutier”.

Având în vedere concluziile medico-legale, poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă pentru identificarea autorului accidentului, iar după audierea martorilor oculari s-a stabilit că victima, care se afla în stare de ebrietate, căzută pe carosabil, a fost acroșată de un TIR ce se deplasa pe DN 22C, dinspre Cernavodă către Medgidia.

Polițiștii spun că șoferul camionului se afla și el la fața locului, în momentul în care au găsit victima căzută pe carosabil, însă fără a cunoaşte dacă a acroşat-o sau nu, astfel că în sarcina sa nu s-a reținut și infracţiunea de părăsire a locului accidentului. El este însă cercetat, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Mai multe articole despre:
accident spital şofer camion mort acroşat