MENIU

Sfârșit tragic pentru un primar și fiica sa. Au murit după ce au căzut într-o fosă septică

Foto arhivă

Bíró Csaba, primarul comunei Sărățeni din județul Mureș, alături de fiica sa și o altă persoană au decedat după ce au căzut într-o fosă septică situată într-o curte particulară,

Patru persoane – 3 bărbaţi şi o femeie – au căzut miercuri într-o fosă septică din localitatea mureşeană Sărăţeni, echipajele ajunse la faţa locului reuşind să scoată victimele.

”În aceste momente, Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, Punctul de Lucru Sovata, SVSU Sovata, Staţia de Pompieri Miercurea Nirajului intervin pentru extragerea a 4 victime căzute într-o fosă septică din localitatea Sărăţeni. (…) Victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la faţa locului. Este vorba despre trei victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin. Se aplică manevrele specifice de resuscitare”, informează ISU Mureş.

 Cele patru victime care au căzut, 3 bărbați și o femeie, au fost extrase inconștiente și s-au efectuat manevre de resuscitare.

O singură victimă a răspuns manevrelor de resuscitare, e vorba de un bărbat, în vârstă de 62 ani care a fost transportată cu elicopterul la UPU Mureș, celelalte 3 victime fiind declarate decedate.
”Cu tristețe am aflat de pierderea tragică, în această seară a colegului primar din localitatea Sărățeni, Bíró Csaba, și a fiicei sale. Dumnezeu să îi odihnească în pace și condoleanțe familiei îndurerate de aceste pierderi incredibile!”, anunță primarul UDMR din Sângeorgiu de Mureș, Sofalvi Szabolcs.