MENIU

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Brăila: A murit după ce a confundat sticla de țuică cu una de insecticid

Sursa foto: Realitatea de Brăila

Un bărbat de 41 de ani, din Brăila, a decedat după ce a băut o subtanţă toxică, pe care fermierul pentru care lucrase în ziua respectivă i-o servise drept ţuică, potrivit realitateadebraila.net.

Cel mai probabil, bărbatul a confundat sticla de ţuică cu o sticlă cu o substanţă toxică folosită în agricultură, iar ingerarea acesteia i-a fost fatală. Bărbatului i s-a făcut rău, iar fermierul l-a dus imediat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

,,Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat la domiciliul unui consătean, unde ar fi servit o băutură dintr-un recipient de sticlă şi la scurt timp i s-a făcut rău. În cursul zilei de 08.10.2021 a intervenit decesul bărbatului. În cauza poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, a precizat Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Bărbatul a declarat că în sticla din care îl servise pe consăteanul lui ştia că era ţuică. A recunoscut, însă, că în casă depozitase mai multe substanţe toxice folosite în general în agricultură, dar spune că nu ar fi putut încurca sticlele.

În momentul în care a văzut că bărbatului de 41 de ani i se face rău, a decis să îl urce în maşina personală şi să îl ducă la spital, la Făurei. Victima a fost transportată cu o ambulanţă la spitalul din Brăila, dar a intrat  în comă, iar după câteva ore a decedat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz şi vor trimite recipientul cu lichidul ingerat de victimă la analize pentru a se stabili cu exactitate despre ce substanţă este vorba.

Mai multe articole despre:
braila deces tuica insecticid