MENIU

Sfârșit cumplit! Un adolescent a murit după ce a căzut cu parapanta peste firele unei linii electrice de înaltă tensiune

Adolescent mort, în Cluj

Un tânăr din Dej de doar 18 ani a decedat după ce a căzut cu parapanta peste liniile electrice de înaltă tensiune, într-o localitate din Cluj. 

Accidentul s-a produs luni, în localitatea Popești. 

”Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Tranporturi Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre producerea unui accident cu parapanta, în localitatea Popeşti. La respectiva locaţie a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Dej, care ar fi pierdut controlul parapantei, voalura acesteia rămânând agăţată în reţeaua de transport electricitate. În urma producerii evenimentului, un echipaj medical i-a acordat tânărului îngrijiri la faţa locului, însă acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul”, a transmis, într-un comunicat, IPJ Cluj.

Tânărul a fost găsit fără semnale vitale, iar manevrele de resuscitare au durat 40 de minute, a mai precizat sursa citată. 

Polițiștii au deschis un dosar penal ucidere din culpă, continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.